Scoop: Tom Hanks gæstestjerne i 30 Rock

Jerry Seinfeld, Oprah, Jennifer Aniston og Matt Damon har været der – nu er det superstjernen Tom Hanks’ tur til at gæsteoptræde i tvserien 30 Rock.
Hollywood-megastjernen Tom Hanks (Forrest Gump, Saving Private Ryan, Philadelphia) er næste i rækken af store navne, der får roller i den kommende sæson af det Emmy-vindende tv show, 30 Rock. Tidligere i denne femte sæson har prominente navne som Robert De Niro (Godfather, Goodfellas, The Deer Hunter), Matt Damon (Bourne-trilogien, The Departed, Good Will Hunting), Kelsey Grammer (Sams Bar og Frasier) samt Julie Louis-Dreyfus (Elaine fra Seinfeld) ligeledes gæstet NBC showet.
Oscar-vinderen Tom Hanks bekræftede tidligere i dag selv via sin Twitter-profil, at han skal spille med i det populære tv show, der i 2009 slog alle rekorder for en sitcom, da den til årets prisuddeling blev nomineret til hele 22 Emmy-awards.
30 Rock er skabt og produceret af skuespilleren Tina Fey, der også spiller en af hovedrollerne sammen med blandt andet Alec Baldwin (Jagten på Røde Oktober, The Getaway) og komikeren Tracy Morgan.
TVserien foregår ‘behind the scenes’ på et fiktivt live sketch show, der skal forestille at blive vist på NBC og er løst baseret på Tina Feys erfaringer og oplevelser fra hendes tid på Saturday Night Live – hvor Tom Hanks i øvrigt var vært otte gange.
Hvilken rolle seriens næste store stjerne, Tom Hanks, skal spille, er der endnu ingen forlydender om, men underholdende skal det nok blive.