Tom Sizemore og Ethan Hawke i ny CIA serie

FOX har fået stablet et rigtig solidt cast på benene til pilotafsnittet af dramaserien ’Exit Strategy’ – Tom Sizemore og Eric Winter slutter sig til Ethan Hawke.
Der er rigtig god fart på i pilotsæsonen på de store, amerikanske netværk. Mange af de store filmstjerner bliver hentet ind for at give de nye serier et ekstra boost, der måske kan sikre dem deres eksistensberettigelse i den benhårde konkurrence. Nu gør også Tom Sizemore tv-comeback.
Med sin første faste tv-rolle i mere end årti returnerer Tom Sizemore (Saving Private Ryan, True Romance, Black Hawk Down) nemlig til tv-seriernes verden, når han sammen med stjernerne Eric Winter (The Mentalist) og Ethan Hawke (Døde poeters klub, Sidste nat på Station 13) skal spille CIA agent i FOX-piloten ’Exit Strategy’, skriver deadline.com.
Serien er en action-packed affære, der handler om et team bestående af fem CIA agenter, ledet af Eric Shaw (Hawke), der kun bliver sat ind, når alt er gået galt og lokummet virkelig brænder – for nu at sige det lige ud!
Ekspertholdets opgave er så at få de pågældende CIA agenter reddet sikkert ud fra operationerne, før det er for sent. Tom Sizemore skal spille Jonathan Marks, der er CIA veteran og mentor for Shaw – og en klassisk selvhjulpen agent, der kan skaffe alting til enhver tid.
’Exit Strategy’ er Sizemores første pilot siden 2002, hvor han spillede med i krimidramaet ’Robbery Homicide Division’, der efterfølgende kørte i kort tid på CBS.
Her kan du se et par af vores bud på de bedste, nye serier fra USA.