Der kommer en tredje sæson af Under the Dome

Under The Dome blev lukket efter den tredje sæson i 2015, på grund af lave seertal. [Redaktionen]
I Under the Dome bliver den hyggelige lille by Chester’s Mill pludselig, og uforklarligt, indhyllet i en usynlig og uforgængelig kuppel, der afskærer folkene i byen fra omverden. Det betyder, at der ikke er internetadgang, ingen mobiltelefoner og ingen kommunikation med resten af verden.
Derfor må indbyggerne i Chesters Mill klare sig alene og på gammeldags maner – samtidig med de prøver at finde ud af hvor kuplen kommer fra.

Under the Dome sæson 3 i 2015

Der er allerede 2 sæsoner af Under the Dome. Men i midten af 2015 kommer der også en tredje sæson af Under the Dome. Det har har den amerikanske tvstation CBS annonceret. Sæson 3 er tæt på at begynde optagelserne og det er meningen den skal vises i løbet af sommeren 2015, når kanalens andre serier holder sommerferie.
Som de to første sæsoner af serien, vil den tredje sæson fylde 13 afsnit, og det er tanken at serien i højere grad vil fortælle originale historier.

Stephen King fandt på serien

I 2009 udkom Stephen Kings roman Under the Dome, og det er også den, som serien er baseret på. Men efter to fulde sæsoner, er serien er ved at løbe tør for Kings plot. Derfor er det tanken Under the Dome skal finde på nye originale historier om hvad der sker i Chesters Mill i 2015.
Mike Vogel, der spiller hovedrollen som Dale i serien har lige fået nyt job i SyFy serien Childhood’s End, der får premiere i løbet af 2015. Det er en miniserie i 6 afsnit, så det bør ikke afskære Vogel fra rollen i Under the Dome.
I sæson 3 vil Rachelle Lefevre spille en anden af de bærende roller som journalisten Julia Shumway. Dean Norris, som du måske kan genkende fra Breaking Bad, spiller James “Big Jim” Rennie, lokalpilitiker og bilforhandler, med ikke helt rent mel i posen.