True Blood stjerne: Vi kommer tilbage med endnu en sæson

Der vil komme endnu en sæson af vapyr-fortællingen True Blood til næste år. Det siger en af seriens stjerner, Todd Lowe, som spiller Terry Bellefleur i HBO-serien.
True Blood er tæt på at tage hul på sin femte sæson, der debuterer den 10. juni, men skal man tro Todd Lowe bliver det altså også en 6. sæson. Samtidig bekræfter Todd Lowe, at seriens største stjerne Anna Paquin er blevet gravid. Graviditeten er dog, så vidt vides, ikke noget, der skal bruges i serien.
– Jeg mener hun skal føde kort før vi skal begynde at optage sæson 6, siger Lowe til Celebuzz. På den måde åbner han altså for, at der allerede er taget beslutning om, at HBO skal vise mere af serien.
Men samtidig siger en anonym kilde til samme medie, at intet er bekræftet endnu og at der stadig mangler en officiel udmelding om seriens fremtid. Så der er altså ikke tale om en garanti for mere True Blood.
Hvis True Blood får endnu en sæson skal serien have ny chef, fordi den nuværende showrunner, Alan Ball, skal til at bruge sin tid på serien Banshee. Ny chef bliver Mark Hudis, der før har arbejdet på serierne That 70’s Show og Nurse Jackie.
Det bliver altså kun aktuelt, såfremt True Blood officielt bliver forlænget. Men det ville næsten være mærkeligt at ansætte en ny chef, hvis man ikke havde en formodning om, at han også skal have lov at komme i gang med jobbet.
Derfor lugter det alvorligt af sæson 6 af True Blood i 2012.