TV-chef: Jeg håber Game of Thrones varer 20 sæsoner

Den amerikanske tvkanal HBO havde i foråret debut på fantasy-serien Game Of Thrones med Nikolaj Coater-Waldau, Sean Bean og mange andre store navne. Allerede efter det første afsnit fik serien grønt lys til at starte sæson to. Og nu siger cheferne at de er så vilde med serien, at de vil lade den blive på skærmen i 20 sæsoner.
– Jeg håber den varer i 20 sæsoner. Jeg lover dig vi ikke holder op med at lave den før den er klar til at stoppe, siger Michael Lombardo der er TV chef hos HBO og fortsætter:
– Der er et fantastisk forhold mellem showet og dets fans og det sætter vi pris på. Vi har aldrig før set folk være så spændte på hvem der skal spille de forskellige roller, siger Lombardo til Entertainment Weekly.
HBO har ikke et forudbestemt antal sæsoner som man mener Game Of Thrones skal vare, men en anden HBO chef har tidligere udtalt, at man vil blive ved med at lave Game Of Thrones så længe som George R.R. Martin bliver ved med at skrive bøgerne i A Song Of Ice And Fire-serien, som tvserien er baseret på.
Dog ligger det fast, at hver sæson af Game Of Thrones ikke får flere afsnit end 10. Og det er der en enkel forklaring på.
– Hvis vi kunne lave 12 afsnit pr sæson af Game Of Thrones gjorde vi det. Med den tid der er til rådighed er der ingen chance for at de skal lave flere end 10 afsnit – i hvert fald ikke uden at kvaliteten falder, siger Michael Lombardo.
De to første sæsoner af Game Of Thrones følger hver sin bog fra A Song Of Ice And Fire-serien, men det princip bliver ikke fulgt i en potentiel tredje sæson. For det tredje bog i serien er for lang til at kunne presses ned i 10 tvafsnit, mener David Benioff som står for at lave serien.