Tv-historiens værste grin er tæt på comeback i ny komedie

Netværket TV Land er tæt på en aftale med den ekstremt nasale skuespillerinde Fran Drescher og hendes nye komedieserie Happily Divorced.
18 år efter sit store gennembrud som barnepigen Fran Fine i serien The Nanny (Alletiders Barnepige) er Fran Drescher og hendes nye komedieserie Happily Divorced nu efter sigende ganske tæt på en fast aftale med TV Land.
Historien bag serien er lidt kuriøs, i det Fran Drescher har skrevet og produceret den i samarbejde med sin eksmand Peter Marc Jacobson. De var i øvrigt også begge bag The Nanny, der fik seks sæsoner tilbage i 90’erne. Men det er ikke så meget det, der gør historien bag Happily Divorced speciel.
Serien er ifølge deadline.com baseret på Drescher’s eget liv, da den handler om en moden kvinde, der må tilbage på datingscenen efter hun finder ud af, at hendes mand igennem mange år er til mænd – en ganske præcis gengivelse af det, der skete i 1999, da Drescher og Jacobson blev skilt efter 21 års ægteskab.
Sidste år sprang Jacobson nemlig ud som homoseksuel – og laver nu Happily Divorced med sin ekskone. Stærke sager!
Fran Drescher med det helt igennem karakteristiske, nasale grin fik sit store gennembrud i 1990’er serien The Nanny. Serien handlede om en barnepige (Drescher) for tre moderløse børn, der fik charmeret sig ind på livet af deres velhavende far – og naturligvis endte i lykkelige omstændigheder.