TV3 serien The Blacklist hyrer M*A*S*H-stjernen Alan Alda

I et af de kommende afsnit af The Blacklist, der herhjemme vises på TV3, skal James Spader snart op med en vaseægte tv-legende. For Alan Alda, der spillede Hawkeye i en af de mest succesfulde serier nogensinde, M*A*S*H, har meldt sin ankomst.
Men om Alda er et af navnene på Spaders sorte liste, det ved vi ikke endnu.

The Blacklist på TV3 nyder stor succes

Foreløbig har folkene bag The Blacklist meddelt, at Alan Alda skal spille en gammel fjende af James Spaders karakter, Raymond “Red” Reddington. Aldas rolle hedder Crowley, og han vil i et kommende afsnit advare Reddington om, at der er nogle beviser på vej ud i offentligheden, som for alt i verden skal forblive skjulte.
Og så må Raymond Reddington nok bruge al sin list til både at sikre beviserne, og at han ikke bliver snydt af sin gamle fjende.

Krimidrama fylder i The Blacklist på TV3

I The Blacklist spiller James Spader en international kriminel, der overgiver sig til FBI, og laver en handel med dem: Han giver dem sin liste over skjulte kriminelle, som de higer efter at sætte bag tremmer, hvis han selv må være med til at fange dem og vælge sit eget hold. En af dem han vælger er den helt unge – og helt grønne – agent, Elizabeth Keen, som han ved mere om end hun er helt tryg ved. Og så stikker der nok meget mere under, som vi lærer efterhånden som The Blacklist udfolder sig på TV3.
Du kan se The Blacklist på TV3 hver mandag aften – det sker klokken 21.20. I USA er The Blacklist en af de mest populære nye serier. 11,5 millioner så med på premieren, og tæller man folk med der har set afsnittet forskudt enten online eller fordi de har optaget det, er tallet helt oppe over 17 millioner seere.