Tvstation: Nej tak til færdig Wonder Woman serie

Skrap forretningskvinde om dagen, hårdtslående forbryderjæger i stramt trikot om natten. Lyder det ikke som en serie man sagtens kunne lave? Det er lige hvad David E. Kelly har gjort, ved at tage fat i at genoplive Wonder Woman, der også var på tv i 1970’erne.
Lige siden nyheden om, at der var gang i en ny omgang Wonder Woman, har tvserien været genstand for masser af diskussion. Selv

det tætsiddende kostume har været til debat, fordi nyhedskanalen Fox News beskyldte seriens bagmænd for at fjerne det patriotiske i den rød-blå trikot, med stjerner på benene. Det gav masser af snak, og til slut måtte kostumefolkene tilbage til tegnebordene – uden det dog hjalp.
Nu får serien så endnu et slag: NBC, der er en af de fire store broadcast stationer i USA, og som havde førsteret til at sende serien, har nu takket nej til at sende den. Angiveligt  fordi serien ikke helt leverer det man havde håbet.
NBC er ikke meget klare i spyttet om hvorfor man præcis har sagt ‘pas’ til Wonder Woman, men skal man tro Entertainment Weekly, handler det om, at serien har fået blandede anmeldelser i de test-visninger man har lavet. Og så har al balladen om Wonder Woman kostumet heller ikke hjulpet.
David E. Kelly er ellers en af de store kanoner i amerikansk tv. Han opfandt serierne Ally McBeal, Boston Legal, The Practice og mange flere. Men nu får han svært ved at realisere Wonder Woman. Andre tvkanaler vil få chancen for at byde på Wonder Woman, men chancerne for at finde en køber til en serie, som en af de helt store stationer har set, og takket nej til, er ikke gode.