Two And A Half Men officielt klar til sæson 10

Man kunne godt tro, at Two And A Half Men var dødsdømt, da Charlie Sheen blev fyret fra serien sidste år. Men det er gået helt modsat, efter problembarnet røg ud og Ashton Kutcher kom ind.
For Kutcher har vist sig som en solid erstatning for Sheen, og i år har komediens seertal været hele 13 % højere end de var i Sheens sidste sæson for 2 år siden.
Efter et par måneders forhandlinger, har folkene bag Two And A Half Men nu fået papir på Ashton Kutcher og Jon Cryer i endnu et år, så nu kan vi se frem til endnu en sæson med Alan, Walden, Jake og alle de andre.
I det forgangne sæson så omkring 15 millioner seere med hver uge, og serien er også solgt til masser af tvstationer i udlandet. Derfor er serien en god forretning, selvom de to dyre drenge, Kutcher og Cryer, nok har fået en lønforhøjelse for at sige ja til endnu et år.
Der er halvanden måned til Charlie Sheens nye serie, Anger Management, debuterer. Serien har fået 13 afsnit til at bevis sit værd på tvkanalen FX, og er den et hit hen over sommeren skal Sheen nok igen få fast tvarbejde.