Two And A Half Men tilføjer Judy Greer til rollelisten - igen

I sæson 4 af Two And Half Men var Judy Greer på rollelisten for første gang. Dengang i rollen som Myra, som Charlie Sheens karakter havde en affære med under et bryllup.
Nu tyder det på, at Judy Geer vender tilbage til Two And A Half Men, men i en anden rolle end sidst – hvordan det så end skal fungere. Det skriver TVguide.com.
Nu skal hun spille rollen som Bridget, der er i færd med at blive skilt fra seriens nye store navn, Ashton Kutcher, der har overtaget Charlie Sheens plads i Two And A Half Men.
Kutcher spiller internetmillionæren Walden Schmidt, der altså skal skilles og derfor leder efter et ny sted at bo. Derfor falder han over huset ved stranden og det er formodentlig på den måde, at de gamle karakterer i Two And A Half Men og Ashton Kutcher møder hinanden.
Judy Greer var altså med i Two And A Half Men i 2007, og siden da har hun spillet en hovedrolle i den kortlivede sitcom Mad Love, samt mindre roller i How I Met Your Mother og The Big Bang Theory. I rollen som Bridget skal hun angiveligt være med i en hel del afsnit af den nye sæson af Two And A Half Men og være en tilbagevendende figur i tilfælde af at serien også fortsætter efter den kommende nye sæson.
Den nye Charlie Sheen-løse udgave af Two And A Half Men vender tilbage den 19. september.