Politi-udgaven af Greys Hvide Verden får endnu en sæson

Tænk Greys Hvide Verden kombineret med Law & Order, så har du Rookie Blue. Tvserien handler om fem grønne politi-rookies, der lige netop er begyndt på livet som rigtig politibetjent i Torontos gader.
Hovedrollen i Rookie Blue bliver spillet af Missy Peregrym (Reaper, Heroes) og hun fortæller nu, at tvserien netop er blevet forlænget, så der også kommer en tredje sæson til næste år. På sin twitter-profil skriver Missy Peregrym til seriens fans:
– Rookie Blue går efter en tredje sæson takket være alle jer!
Kort efter nyheden slap ud blev Missy Peregryms tweet dog slettet igen, og der mangler stadig den officielle udmelding fra producenterne bag serien. Så helt officiel er udmeldingen ikke endnu.
Rookie Blue handler om fem unge betjente, der får job på Torontos mest præstigefyldte politistation, og om de mange oplevelser og historier de kommer ud for. Serien er tidligere blevet kaldt en politi-version af Greys Hvide Verden, fordi der er fokus på helt grønne politifolk og fordi historierne handler lige så meget om personernes indbyrdes forhold, som der er på selve politiarbejdet.
Se traileren for den første sæson af Rookie Blue lige her: