Vampire Diaries, Top Model og 90210 får en sæson mere

CW Network har meldt ud, at fem af deres store serier alle får en sæson mere, så glæd til mere 90210, Top Model, Vampire Diaries, Gossip Girl og Supernatural.
Der er godt gang i fornyelserne af de mest populære amerikanske serier lige nu. I dag har CW Network officielt meldt ud, at de har forlænget fem af deres største succeser.
Vampire Diaries, der er CW Networks seertals-mæssig største serie, kører lige nu på sin anden sæson, og er altså blevet forlænget for en tredje – formentlig til stor fornøjelse for seriens danske fans; serien vises herhjemme på TV3. Den nye sæson af horror-fantasy serien, der indeholder en solid blanding af hekse, vampyrer og varulve, forventes af ramme de amerikanske tvskærme til efteråret.
Gamle kendinge i 90210
90210, der er baseret på den nærmest legendariske 1990’er serie Beverly Hills 90210 med Dylan, Brandon, Steve, Kelly, Brenda, Donna og alle de andre i slænget, er blevet forlænget for en fjerde sæson, der også forventes at begynde til efteråret.

Kelly, Brenda og Donna har alle været på visit i 90210


90210 har i løbet af de første tre sæsoner haft besøg af et par af de gamle stjerner, blandt andet har både Kelly Taylor (spillet af Jennie Garth), Brenda Walsh (Shannon Doherty) og Donna Martin (Tori Spelling) været forbi i deres gamle roller. 90210 vises på dansk tv på Kanal 4.
America’s Next Top Model er den eneste af de fem serier, der er fra reality-genren – og den eneste af de fem, der er blevet forlænget med hele to sæsoner i samme ombæring. Den ene af de to nye sæsoner af Top Model er dog en All-Star udgave, der ifølge Deadline.com kommer til at ‘være med  de modeller, der skilte sig mest ud og som havde de mindst mindeværdige historier i de foregående sæsoner.’ Også Top Model finder du på dansk tv, ligesom Vampire Diaries på TV3.
Science fiction veteranen Supernatural (som du herhjemme kan se på TV3+) har fået en syvende sæson, ligesom teenage drama serien Gossip Girl (The Voice TV) har fået en femte sæson, begge med start til efteråret.