Var Steve Carell hemmeligt med i sidste afsnit af The Office?

Efter syv ualmindeligt succesfulde år som chef for Dunder Mifflin forlod Steve Carell i sommer kollegerne på The Office.
Steve Carell sagde ved den lejlighed, at han ikke regnede med at lave nogen gæsteoptrædener i serien, hverken i en ny rolle eller i sin gamle rolle som kontorchefen Michael Scott.
Men allerede nu spekulerer en række amerikanske medier i, om ikke Steve Carell var med i det sidste nye afsnit af den skæve komedie. Det skriver The New York Post.
I afsnittet, der hedder Trivia, er Oscar, Jim, Andy og resten af slænget til pubquiz på en bøssebar, hvor de blandt andet er oppe imod et hold ved navn The Queerenstein Bears. En af de fire deltagere på holdet, som du kan se på billedet herunder, ligner umiskendeligt meget Steve Carell.
Godt nok har han fået et stort, nærmest urealistisk velvoksent, fuldskæg samt kraftige øjenbryn, men ikke desto mindre ligner resten ret meget en mand, vi allerede kender.
Rygterne er så heller ikke blevet mindre af, at NBC hverken vil be- eller afkræfte, at manden i afsnittet skulle være Steve Carell.
– Jeg kan ikke sige, at han vil komme tilbage – men omvendt så har han heller ikke selv udelukket det. Men han har ikke sagt, at han ikke vil komme tilbage og lave endnu en episode, sagde seriens producer Randy Cordray i sommer i forbindelse med Carells farvel til The Office.
Se billedet herunder og bedøm selv – er manden med skægget Steve Carell eller ej?