Vil Jason Segel virkelig forlade How I Met Your Mother?

Rygterne har hele dagen svirret om, at Jason Segel havde bestemt sig for at forlade How I Met Your Mother efter den kommende ottende sæson. Men det er en misforståelse, siger hovedpersonen nu selv.
How I Met Your Mother har overstået sæson 7 og tager hul på sæson 8 efter sommerferien. Efter den ottende sæson udløber stort set hele skuespillerholdets kontrakter og det har startet rygterne om, at en eller flere af stjernen vil forlade serien.
Et østrigsk magasin citerede tidligere på dagen Jason Segel, der spiller Marshall Erikson i serien, for at sige, at han havde bestemt sig for at forlade serien efter den 8. sæson. Men nu kommer der en anden melding fra Segels lejr, der mener det beror på en misforståelse.
– Måske er noget gået tabt i oversættelsen, men sæson 9 er slet ikke noget der er blevet snakket om endnu, siger en repræsentant for Jason Segel til E! Online.
Jason Segel debuterede i How I Met Your Mother i 2005 og har sideløbende fået pæn succes med at skrive og indspille sine egne film – senest med dukken Kermit i hovedrollen i filmen The Muppets. Så det er sandsynligt, at han ikke vil blive i serien for evigt. Men han har tidligere udtalt, at han vild med serien og holdet omkring den, og derfor ikke har travlt med en exit.
Tvkanalen CBS, der sender How I Met Your Mother fortalte for nylig, at man netop har begyndt de første samtaler med seriens skabere om en eventuel 9. sæson.mDerfor er man ikke begyndt at snakke med skuespillerne endnu.
Angiveligt er både Jason Segel og den tidligere Buffy-stjerne Alyson Hannigan interesserede i at fortsætte karrieren på film og de vil være dyre at få med i en eventuel 9. sæson af How I Met Your Mother, skriver E! Online.