Wedding Crashers stjerne genopliver legendarisk komedieserie

Filmstjernen Vince Vaughn har fået grønt lys til at sætte gang i en genindspilning af den klassiske komedieserie The Brady Bunch.
Vaughn, der nok er mest kendt for sine roller i film som Wedding Crashers, Dodgeball og The Break-up, skal producere serien, der er bestilt af tvkanalen CBS.
The Brady Bunch var en voldsomt populær serie, der løb over de amerikanske tvskærme fra 1969 til 1974. Den handlede om en større sammenbragt familie, hvor en single mor med tre døtre og en enlig far, med tre sønner, flytter sammen.
Vince Vaughn skal være producent på den nye udgave af The Brady Bunch, der skal handle om den yngste dreng, Bobby, fra den originale serie, der nu selv finder sig i samme situation som sine forældre: Han flytter sammen med en kvinde, og begge har de børn fra tidligere ægteskab.
Den nye serie har den forskel fra originalen, at de to forældres egne forældre også skal være med i serien – det var bedsteforældrene ikke i den originale udgave.
Første afsnit i 2012-udgaven af The Brady Bunch er skrevet af  Mike Mariano, der har arbejdet på komedien My Name Is Earl. En af seriens andre producere hedder Lloyd Schwartz – han er søn af Sherwood Schwartz som skabte den original Brady Bunch serie.
Måske genkender du temasangen fra den legendariske serie, når du hører den: