Will Ferrell puster nyt liv i The Office

Verdens bedste chef, Michael Scott, er snart fortid på Dunder Mifflin kontoret i Scranton, fordi Steve Carrell har bestemt sig for at hellige sig sin filmkarriere frem for tv. Men måske er det ved at gå den anden vej for en anden filmstjerne.
For Will Ferrell har, på trods af sin blomstrende filmkarriere, valgt at takke ja til at spille den nye chef i The Office – i hvert fald i fire afsnit. Det første af de nye afsnit blev sendt i sidste uge, og Will Ferrels rolle som Deangelo Vickers var medvirkende til at seertallet steg med over 15 procent. Afsnittet blev dermed det mest sete siden et afsnit af The Office fra slutningen af januar.
The Office har virket slidt den seneste sæson, og masser af tv-folk og kommentatorer mener da også, at Steve Carells farvel, burde betyde et farvel til resten af serien. Den kritik kan måske få lidt modspil nu. For seertallene var ikke det eneste der løftede sig sammen med Will Ferrell. The Office var den bedst ratede tvserie overhovedet på amerikansk tv torsdag aften, og det giver nok The Office ny energi. Endnu er det ikke klart hvem der skal være den nye chef på permanent basis, men et godt bud hvis The Office vil have succes i endnu en sæson er Will Ferrell.
Spørgsmålet er så bare om Will Ferrell overhovedet er interesseret i at blive permanent chef for papir-firmaet? Der skal nok en særdeles stor løn-check på bordet for at overtale en mand, der er efter sigende tjener omkring 20 millioner på at lave en film.