Will & Grace-stjerne: Jeg vil tilbage til tv

Sean Hayes er lige nu aktuel i film-komedien The Three Stooges, men er bedst kendt for rollen som Jack McFarland fra komedieserien Will & Grace. Og en retur til tv er førsteprioritet for Sean Hayes.
Derfor har Hayes og hans producer-partner netop skrevet under på en 2-årig kontrakt med tvkanalen NBC, så de sammen med kanalen kan finde det næste tvprojekt til komedie-stjernen.
Til deadline.com siger Sean Hayes samarbejdspartner, Todd Milliner, at de er ude efter en  ny komedie i stil med Will & Grace.
– Vi har ikke en komedieserie klar og det vil være en prioritet med den nye aftale. Vi skal have Sean Hayes ud af kontoret og tilbage på skærmen. Det er dejligt at arbejde sammen med ham, men han er en komedieserie-stjerne, siger Milliner.
Hayes og Milliners produktionsselskab hedder Hazy Mills, og det står allerede bag dramaserien Grimm, som netop er blevet forlænget med endnu en sæson. Men det er planen at udvide serie-porteføljen med mere komedie og mindre drama.
Sean Hayes kolleger fra Will & Grace laver også stadig tv. Megan Mullally har netop været med i Breaking In, Debra Messing har en hovedrolle i den nye musical-serie Smash, mens Eric McCormack havde en rolle i The New Adventures Of Old Christine, men er nu med i den nye serie Perception.