Zombieland måske på vej som tvserie

Zombie-serien The Walking Dead satte seertal-rekord for en serie på kabel-tv, da sæson 2 debuterede på den amerikanske tvkanal AMC. Og det har fået rygterne om endnu en zombie-serie til at blusse op igen.
I 2009 blev filmen Zombieland et pænt hit verden over hvor den solgte biografbilletter for lige over 100 millioner dollars. Lige siden har der været snak om både en 2’er, men også om at fortsætte fortællingen på tv. Og det er den sidste mulighed, der igen virker aktuel.
For rygterne siger, at Fox har genoptaget udviklingen af en serie i halvtime-format, baseret på Zombieland filmen, det skriver New York Magazine. Det, at man arbejder med et halvtime format peger på, at det nok er en komedieserie der arbejdes på. Humor og zombier fungerer rigtig godt sammen – det er filmen fra 2009 et godt eksempel på.
I Zombieland-filmen har en virus fået langt hovedparten af menneskeracen til at gå bananas. Og man kan kun holde sig i live ved at skyde først og være i rigtig rap på fødderne. En umage gruppe på fire, der har undgået zombie-smitten, finder sammen for at rejse tværs over USA for at lede efter andre overlevende. Jesse Eisenberg, Woody Harrelson og Emma Stone spillede hovedrollerne, krydret med en mindeværdig cameo af Bill Murray.
Oprindeligt var det faktisk planen, at Zombieland skulle laves som tvserie. I stedet blev det altså til en film, men nu ser det ud til at det er så svært at lave en 2’er, at en tvserie er mere realistisk. I hvert fald sagde Zombieland-instruktør Ruben Fleischer i juli måned, at der var gået så længe, og at det åbenbart var så svært at få en 2’er på plads, at han anser det for urealistisk at det nogensinde sker.
Nu bliver tvserien måske afløseren for en biograf 2’er. Filmens producer Gavin Polone siger, at hvis tvserien bliver til noget, er det så godt som sikkert, at der ikke kommer en film mere i biograferne.
En Zombieland tvserie kan tidligst komme på skærmen til næste efterår, og det er nok usandsynligt at Jesse Eisenberg , Woody Harrelsen eller Emma Stone vil være at finde på skærmen – de har alle tre gang i fine filmkarrierer.