Aaron Sorkin fyrer hovedparten af forfatterne på The Newsroom

Hovedmanden bag den nye HBO-serie The Newsroom, Aaron Sorkin, har angiveligt fyret størstedelen af seriens forfattere.
Sorkin, der også selv er forfatter på serien, har måske lyttet til den kritik som The Newsroom har fået efter debuten. Massere af anmeldere er skuffede over West Wing-bagmandens nye serie, og måske har Sorkin heller ikke selv været tilfreds med kvaliteten.
I hvert fald har han valgt at fyre hovedparten af det forfatter-hold der har hjulpet ham med at skrive den første sæson.
The Newsroom er allerede forlænget med sæson 2, men det er kun nogle enkelte af første sæsons forfattere, der skal være med til at lave den.
I en presemeddelelse skriver HBO, at det er helt normalt at en serie efter hver sæson revurderer behovet for forfattere, og at det der sker for The Newsroom ikke er noget usædvanligt.
The Newsroom har fået en kølig modtagelse fra mange anmeldere, der mener serien i for høj grad handler om at Aaron Sorkin holder enetaler gennem sin hovedperson, Will McAvoy, og at serien ikke er vedkommende nok.
The Newsroom handler om nyhedsværten Will McAvoy, spillet af Jeff Daniels, der sammen med sit nyheds-hold (Emily Mortimer, Allison Pill, Dev Patel), prøver at lave om på tvnyheder, for at lave bedre historier og mindre sladder.
Det er muligt, at The Newsroom også selv fortæller nogle bedre historier, ved at få tilført nogle friske forfattere.
Hele skuespiller-holdet fra første sæson af The Newsroom vender også tilbage i sæson 2.

Anmeldelse af The West Wing: Får Borgen til at blegne
Aaron Sorkins politiske drama om livet i det Hvide Hus er magisk medlevende, ofte dramatisk og vildt underholdende i The West Wing ->