Aaron Sorkin: Min seneste serie var dårligt skrevet

Forfatter Aaron Sorkin fortryder sin seneste serie, Studio 60 On The Sunset Strip. Han var ikke i topform da han skrev den og derfor var manuskripterne ikke af en ordentlig kvalitet.
– Jeg kunne mærke, mens jeg skrev manuskriptet, at jeg ikke ramte hovedet på sømmet, som en tømrer ville sige. Jeg brugte hele den første sæson på at finde den rigtige rytme, fortæller Aaron Sorkin til Vulture.
Studio 60 fik kun den ene sæson på tv før NBC trak stikket. Sorkin havde ellers fået Bradley Whitford fra The West Wing og Matthew Perry fra Friends ombord på serien i hovedrollerne, men det var ikke nok til at holde på seerne.
Og Sorkin mener, at det er langt sværere at skrive den slags serier han laver, end en typisk politi-serie.
– Når du skriver sådan en serie er det bare utilgiveligt. Der er en langt smallere succesmargin end hvis du starter med en død mand og ender med personen, der har slået ham ihjel. Hvis du vil være så ambitiøs med din præmis som jeg er med mine serier, skal man skrive dem rigtig godt. Og det gjorde jeg bare ikke med Studio 60, forklarer Sorkin.
Aaron Sorkins nye serie hedder The Newsroom og har premiere i slutningen af juni. Og der har han forhåbentlig taget sig bedre tid til at skrive afsnittene.

Anmeldelse af The West Wing: Får Borgen til at blegne
Aaron Sorkins politiske drama om livet i det Hvide Hus er magisk medlevende, ofte dramatisk og vildt underholdende i The West Wing ->