Amerikansk Forbrydelsen vises på dansk tv

Den amerikanske udgave af den danske tvserie Forbrydelsen – The Killing – vises fra maj måned på dansk tv.
‘Who Killed Rosie Larsen?’
Det er det helt store spørgsmål i The Killing, den anmelderroste amerikanske udgave af det Emmy-belønnede danske krimidrama Forbrydelsen. Kanal 5 har købt rettighederne til tvserien, der sendes fra den 29. maj og de følgende søndage.
Som du har kunnet læse her på tvserie.dk, så har The Killing fået helt fantastiske anmeldelser, ligesom også seertallene har været rigtig gode – ja, faktisk så gode, at de er AMCs næststørste premieresucces nogensinde, kun overgået af The Walking Dead.
Handlingen i The Killing foregår i Seattle, og kredser om mordet på Rosie Larsen. Vi følger, som i Forbrydelsen, både den sørgende familie og politiets opklaringsarbejde på nærmeste hold. Dog er det ikke Sarah Lund og Ulrik Strange, der er på opgaven, men Sarah Linden og Stephen Holder – men det gør det ikke mindre nervepirrende!
I forhold til Forbrydelsen er der ændret en hel del i The Killing, blandt andet rækken af mistænkte samt ikke mindst slutningen, så der er al mulig grund til at følge med foran skærmen fra den 29. maj for at se, om det skal lykkes Linden og Holder at finde Rosie Larsens morder.