Arrested Development: hele det originale cast er med

De vender alle sammen tilbage.
Hele originalbesætningen fra den forrygende komedieserie Arrested Development har nu tilkendegivet overfor seriens forfatter, Dean Lorey, at de gerne vil være med i den nye sæson, når den Emmy-vindende tvserie gør et længe ventet comeback til næste år.
Dermed bekræfter Dean Lorey et af de rygter, der længe har kørt i amerikanske medier. Hele castet bestående af Will Arnett, Jason Bateman, Portia de Rossi, Michael Cera, Tony Hale, Jeffrey Tambor, David Cross, Alia Shawkat og Jessica Walter gav tilbage i oktober måned udtryk for, at de ville være interesserede, men først nu er det officielt, at de alle er med ombord på projektet.
I hvert fald har Dean Lorey på sin blog skrevet, at alt efterhånden er ved at være klar til optagelserne, der forventes at begynde senere på året i år. Endnu er der dog ikke skrevet noget under mellem skuespillerne og 20th Century Fox, der skal producere serien, skriver Deadline.com, men med udsigten til en efterfølgende film, bliver der næppe problemer på den front.
Den kommende sæson, Arrested Development sæson 4, er nemlig tænkt som en slags bro imellem seriens oprindelige tre sæsoner og så den længe ventede spillefilm, der forventes at følge de 9-10 afsnit, som seriens skaber Mitch Hurwitz tidligere har meldt ud, at man regner med at lave i den nye sæson.
Optagelserne ventes som sagt at begynde senere i år med en premiere næste år som mål.