Bekræftet: To skuespillere klar til Aaron Sorkins nye tvserie

Aaron Sorkin er vild med at lave tv om tv. Han gjorde det med komedien Sports Night og dramedy-serien Studio 60, og nu gør han det igen.
More As The Story Develops hedder tvserien, der efter planen får premiere på HBO til efteråret. Sorkin har allerede fundet den rigtige skuespiller til hovedrollen, og nu kan han præsentere to nye ansigter til et par af seriens andre større roller.
Olivia Munn, der lige nu er korrespondent på The Daily Show With Jon Stewart, og tilmed har haft en større rolle i komedien Perfect Couples, har skrevet under på en kontrakt. Hun skal spille en sexet finans-analytiker på den tvstation, der er seriens omdrejningspunkt.
Den anden rolle, der er blevet besat, er som producer af tv-indslag til den fiktive nyhedskanal. Den har skuespillerinden Alison Pill sagt ja til. Hun var senest med i filmen Scott Pilgrim Vs. The World og tv-adaptionen af bogen Jordens Søjler.
More As The Story Develops har stadig kun fået budget til et pilot-afsnit, men med Aaron Sorkin ombord forlyder det allerede, at der er gode chancer for, at serien får en hel sæson når det første afsnit er godkendt af cheferne på HBO.
Indtil for nylig tydede det på, at Oscar-vinder Marisa Tomei var i forhandlinger om den kvindelige hovedrolle. Men nu siger rygterne, at Emily Mortimer (Shutter Island) er tættest på at få den tilbudt. Den mandlige hovedrolle er besat af Jeff Daniels.