Big Bang Theory: Sheldon møder endelig Spock

· 1 min læsning

Som du tidligere har kunnet læse her på tvserie.dk, går et stort ønske i den nærmeste fremtid i opfyldelse for Sheldon (Jim Parsons) og de andre nørder i komedieserien The Big Bang Theory.
De fire får nemlig besøg af ingen ringere end Leonard Nimoy, der fra slutningen af 1960’erne spillede kult-rollen som Spock i adventure sci-fi serien Star Trek. Og det har været en længere proces at få drømme-gæstestjernen i hus, fortæller serien skaber, Chuck Lorre.
– Vi har jagtet Leonard i flere og og endelig gav han op. Vi fik ham, siger Chuck Lorre ifølge Tvline.com.
Især Sheldon (Jim Parsons) er nærmest urimeligt fascineret af Spock, så det er da også noget af en drøm, der går i opfyldelse for super-geeken. Bogstaveligt talt. For Sheldon møder faktisk ikke Spock i levende live, men taler med ham i en drøm.
Noget tyder dog på, at det ikke kun er Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg og Kunal Nayyar, der er glade for besøget af Spock. I hvert fald sendte Leonard Nimoy fredag aften selv nedenstående billede ud på sin Twitter.
Afnittet af The Big Bang Theory sæson 5 sendes på amerikansk tv den 29. marts.

 

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning