Bones: nu møder Booth og Brennan deres ondeste fjende

Booth og Brennan kommer meget snart til at stå ansigt til ansigt med deres indtil nu mest ondskabsfulde og skrækindjagende fjende.
Som vi kunne fortælle dig her på tvserie.dk allerede tilbage i juli måned, så får Booth og Brennan en ny, frygtindgydende fjende i Bones sæson 7.
Den foreløbige finale i seriens syvende sæson bringer nemlig en ny bad-guy på banen. Og det er ikke bare en tilfældig, gennemsnitlig forbryder, vi her har med at gøre. Folkene bag Bones beskriver nemlig Christopher Pellant (spillet af Andrew Leeds) som en genial – men bindegal – superskurk.
– Den her fyr, tror jeg, er mere djævelsk end nogen anden, vi hidtil har haft med i serien. Han er uhyggelig og super intelligent – måske mere intelligent end alle os andre tilsammen. Han efterlader gåder og parterer lig og efterlader dem over hele Washington, siger Tamara Taylor, der spiller Dr. Camille Saroyan, til Aceshowbiz.com.
Ifølge Stephen Nathan, der er ledende producer på Bones, kommer den nye fjende til at vende serien fuldstændig på hovedet.
– Pellant kommer til at påvirke seriens retning helt grundlæggende fra slutningen af den her sæson, også selv om han ikke kommer til at være med ret ofte. Brennan kommer til at befinde sig i en situation, hun aldrig nogensinde havde troet, hun ville komme til – og der spiller Pellant en helt afgørende rolle, siger Stephen Nathan til Aceshowbiz.com.
En anden af seriens skuespillere, Michaela Conlin der spiller Angela Montenegro, kalder den nye bad-guy for ‘super uhyggelig’ og siger blandt andet, at hans debutafsnit er ‘et ualmindeligt alarmerende afsnit, helt sikkert’.
Det lyder med andre som et fængslende bekendtskab for de mange Bones fans verden over!
Nu med hus
Udover et møde med den skræmmende nye fjende, byder de kommende episoder også på lidt af en forløsning for Booth og Brennan. Det lykkes dem nemlig at finde det hus, hvor de sammen kan flytte ind og forberede sig på deres kommende barn.
– Vi har spillet lidt på hele den usikkerhed omkring det, altså hvor skal de bo og hvad har de råd til, i de første seks afsnit af den nye sæson, så det er meget rart at kunne give dem det liv, siger Stephen Nathan.
Det afsnit, der i denne uge får amerikansk premiere, er det foreløbig sidste inden en pause indtil foråret, hvor de sidste afsnit af Bones sæson 7 bliver vist på amerikansk tv. Om sæsonen kommer til at blive på 17 eller 22 afsnit afhænger af, hvor meget man kan nå, når Emily Deschanel vender tilbage fra barsel.
Uanset så kommer vi til at gå ind til pausen velvidende hvor de to (snart tre) kommer til at bo – og hvem deres nye superfjende er.