Bones sæson 7: Brennans fødsel bliver yderst dramatisk

Det bliver under helt ekstraordinære forhold, at Brennan til foråret kommer til at føde sin Bones-baby.
I virkelighedens verden fødte Emily Deschanel en søn, Henry, den 21. september, hvorfor premieren på den nye sæson af hitserien Bones er udskudt til på torsdag den 3. november. En fødsel der gik helt efter planen.
Helt det samme kan man ikke sige er tilfældet, når Deschanels Bones-karakter Brennan til april skal føde hendes og Booths fælles søn i serien.
Brennan er nemlig i fængsel, når fødslen starter!
– Brennan befinder sig i fængslen, når hun får veer. Booth og Brennan er i det pågældende afsnit i færd med at undersøge en sag om en fangeflugt fra et fængsel, da de så bliver låst inde, forklarer Stephen Nathan, der er ledende producer på Bones, til Tvguide.com
Forfatterne og producerne bag serien ved selvfølgelig allerede, hvilket køn Brennans baby får, men det vil Nathan endnu ikke løfte sløret for. Da han bliver spurgt til, om det er en pige, fordi Angela (spillet af Michaela Conlin) allerede har født en søn i serien, ligesom Booth også allerede er far til en dreng, svarer Stephen Nathan hemmelighedsfuldt.
– Det er en udlægning af det. Men måske går vi efter tre sønner, siger Stephen Nathan.
Det bliver spændende at følge de to og udviklingen i deres forhold i løbet af den nye sæson, hvor de blandt andet flytter sammen og begynder at vise mere og mere kærlighed og hengivenhed overfor hinanden.
Den nye sæson, Bones sæson 7, får som nævnt amerikansk premiere på torsdag den 3. november, men kan du ikke vente så længe, kan du underholde dig med den her video, der giver en kort smagsprøve på den nye sæson og viser en meget hormon-fyldt Brennan.