Skal Booth og Brennan flytte sammen i Bones sæson 7?

Helt til det sidste var det usikkert om der ville blive en Bones sæson 7 – men på målstregen valgte tvkanalen FOX at forlænge serien, der ellers tabte mange seere sidste år. Og nu er der allerede nyt om hvad der skal ske i den nye sæson for at trække nye seere til!
Og her er det så, du skal passe på med at læse videre, hvis du ikke allerede har set sæson 6 af Bones færdig. Så er du advaret.
For den sjette sæson slutter med at Booth on Brennan endelig finder sammen – og ikke bare på den der ’det skete i en drøm’-måden som det tidligere er sket i serien. Og der er stærke antydninger af, at de også skal have et barn – nok mest fordi Emily Deschanel er blevet gravid og den graviditet skal skrives ind i serien, men alligevel.
Nu tyder rygterne tilmed på, at de to hovedpersoner i Bones, der bliver spillet af Emily Deschanel og David Boreanaz, også er flyttet sammen, når der er debut på Bones sæson 7 til september. I hvert fald kan E! Online berette fra en kilde tæt på serien, at ‘Brennan er så gravid når serien vender tilbage, at hun har svært ved at bevæge sig rundt i barnets fars køkken om morgenen’!
Det lugter altså lidt af, at Bones stjernerne er gået hele vejen i sæson 7, hvor de ikke bare har fundet sammen, de bor sammen og skal have et barn sammen. Det kan man da kalde at tage nogle skridt fremad, efter seks sæsoners dansen om den varme grød, mellem de to hovedpersoner.
Holdet bag serien har taget hul på optagelserne til Bones sæson 7, der også vil introducere en ny, farlig fjende som skal fanges.