Buffy-stjerne glæder sig til How I Met Your Mother comeback

Alyson Hannigan, der nok er bedst kendt for rollen som Willow i teenage-serien Buffy The Vamipre Slayer og American Pie filmene, slår nu sine folder i serien How I Met Your Mother. Og hun glæder sig virkelig meget til at komme i gang med at optage seriens syvende sæson, der skal vises til efteråret.
For der skulle være store ting på vej for Hannigans karakter Lily og hendes mand Marshall, der bliver spillet af Jason Segel.
– Jeg er meget spændt på hvad forfatterne har planlagt for Lily og Marshall. Jeg er sikker på graviditeten (der blev afsløret i slutningen af sæson 6, red.) bliver meget morsom at følge. Det bliver ikke nogen nem overgang og der kommer masser af smuttere. Jeg elsker når forfatterne giver os materiale om vores forhold og jeg elsker at arbejde sammen med Jason, siger Alyson Hannigan til Parade Magazine.
I det hele taget er Alyson Hannigan vild med kollegerne på How I Met Your Mother, der foreløbig er planlagt til at fylde endnu mindst to sæsoner.
– Jeg elsker dem alle sammen og det er virkelig bare et dejligt miljø at arbejde i hvor alle er så støttende. Det er dejligt at gå på arbejde hver dag for at grine. Vi sidder der og prøver at få hinanden til at grine hele dagen lang, siger Alyson Hannigan, der også ser frem til nye ansigter i serien.
– Martin Short får en tilbagevendende rolle. Hver sæson får vi bare flere og flere gæstestjerner. Det er altid virkelig spændende når der kommer nogen på besøg.
For nylig kom det frem, at How I Met Your Mother sandsynligvis er i gang med sine sidste to sæsoner. Men det virker som om Alyson Hannigan er frisk på at binde sig til endnu flere afsnit sammen med resten af holdet. Seren vender foreløbig tilbage til sæson 7 den 19. september med et dobbeltafsnit på amerikansk tv.