Dødsfald i Grey's Anatomy: ingen kommentarer til Derek og Merediths fremtid

Som vi i går går kunne afsløre her på tvserie.dk, så byder sæsonfinalen af Grey’s Anatomy sæson 8 på et chok af de helt store, da en af seriens bærende roller dør.
Læs den historie her.
Tidligere på året har der været en del spekulationer omkring Derek og Merediths fremtid på tvserien, i det både Ellen Pompeo og Patrick Dempsey, der spiller de to hovedroller i Grey’s Anatomy, har tøvet med at forlænge deres aftaler med serien og ABC. Tidligere har udmeldinger fra holdet bag Grey’s Anatomy været, at de ikke vidste, hvorvidt de to stjerner var inde eller ude – nu er svaret: ingen kommentarer.
– Sæsonen slutter lidt med at vi alle sammen kommer til at holde vejret, fortæller seriens ledende producer, Shonda Rhimes, til Tvguide.com og understreger, at serien ikke slutter her – uanset hvad.
– Det er et stort øjeblik. Vi har joket lidt iblandt forfatterne med, at hvis det her var vores sidste afsnit overhovedet, så var vi totalt klar med en slutning. Men vi har fået meget klar besked om, at det er det ikke, siger Rhimes.
Shonda Rhimes fortæller også, at vi i sæsonens sidste afsnit, udover den dramatiske historie med et tragisk dødsfald, også kommer til at se Derek og Merediths færdige drømmehus for allerførste gang. Et hus, som Rhimes faktisk tidligere havde planer om at lade brænde ned som afslutning på sæsonen, men de planer er nu skrottet til fordel for endnu mere drama. I stedet bliver huset bygget færdigt og danner udgangspunkt for en alvorlig samtale mellem de to, der har haft en romance lige siden den første sæson af Grey’s Anatomy.
– Jeg synes, det er et meget passende tidspunkt at vi for første gang ser huset, siden Meredith og Derek har en større snak om deres fælles fremtid. Nu håber jeg bare, vi kan bruge det i næste sæson, siger Shondra Rhimes lettere kryptisk
Hun understreger, at holdet bag serien gør alt, hvad de kan for at holde de to stjerners fremtid på serien hemmelig helt indtil det sidste afsnit ruller over skærmen. Hvad det så præcis betyder for sæsonens dramatiske højdepunkt, kan vi endnu kun gisne om.
Dermed er det altså svært at sige noget definitivt omkring, hvilken af de bærende roller, der dør i sæsonfinalen, ligesom Ellen Pompeo og Patrick Dempseys fremtid på serien fortsat står hen i det absolut uvisse.