David Schwimmer fra Venner: Vi har ikke været samlet siden serien lukkede

Det er efterhånden 7 år siden hitserien Venner lukkede efter 10 succesfulde sæsoner, der gjorde de seks hovedpersoner til superstjerner verden over. Efterfølgende har de seks tv-darlings haft skiftende held med skuespil-karrieren.
På skærmen var de bedste venner, men nu fortæller David Schwimmer, at venskabet er langt fra lige så stærkt udenfor. Faktisk har de seks hovedpersoner ikke været samlet siden Friends lukkede.
– Jeg bor i New York og alle de andre bor i Los Angeles. Jeg tror ikke vi har været samlet i det samme rum siden showet sluttede. Vi lever så forskellige liv, vi er meget spredt, vi har familier og så det er svært, siger Schwimmer, som fortæller, at han oftest taler med Matt LeBlanc.
Alligevel tænker Schwimmer tilbage på arbejdet på Venner som sit bedste job til dato.
– Det er noget, som jeg altid vil være taknemmelig for. For det første, var det, det bedste job, jeg nogensinde har haft. Arbejdet foran kameraet var så sjovt, og den samarbejdsånd der var på showet – ikke blot mellem aktører, men mellem forfattere og instruktører – var fænomenalt. Uden tvivl det bedste job, jeg nogensinde har haft, siger Schwimmer til BBC.
Hvor blev de egentlig af?
David Schwimmer har produceret og instrueret nogle film, men har aldrig rigtig fået gang i filmkarrieren som skuespiller. Matt Leblanc forsøgte sig med komedieserien Joey efter Venner lukkede. Den serie fik kun 2 sæsoner, nu forsøger han sig på ny med serien Episodes. Matthew Perry har flere fallerede tvserier på cv’et, blandt andre Studio 60 og senest Mr. Sunshine, efter en meget rost rolle i dramaserien The West Wing.
Courtney Cox har Scream-filmene på sin samvittighed, for tiden har hun pæn succes med drama-komedien Cougar Town. Lisa Kudrow har siden Venner spillet biroller i både film og serier, og så gør hun et godt indtryk i online-serien Web Therapy. Mest film-succes har Jennifer Aniston, omend det stort set udelukkende er romantiske komedier hun gør sig i. Senest fik hun et gedigent hit overfor Adam Sandler i komedien med den åndssvage titel; Mød min ‘måske’ kone, der har solgt billetter for over 1,1 milliarder danske kroner på verdensplan.