Dommedags-serien Jericho bliver måske genoplivet på nettet

Den lille by Jericho i Kansas bliver afskåret fra omverdenen efter et atomangreb på USA og beboerne slås indbyrdes for at overtage magten. Det sker i serien Jericho, som begyndte i 2006, men blev lukket kort inde i sin anden sæson.
Men nu er serien måske på vej tilbage til tv – en slags tv i hvert fald.
For det er internet-tjenesten Netflix, som lige nu leger med ideen om at genoplive Jericho og vise serien for de betalende abonnenter på nettet.
I hvert fald skriver tvguide.com at Netflix-cheferne har henvendt sig til tvstationen CBS for at høre om det er muligt at overtage rettighederne til serien.
Jericho havde Skeet Ulrich og Lennie James i store roller. De har begge haft tvroller siden, men har lige nu ikke noget fast arbejde. Faktisk havde Jericho allerede lave seertal i sin første sæson, og den blev lukket efter det første år. Men en online kampagne fra seriens fans fik CBS til at genoverveje serien, der fik endnu 7 afsnit, inden de stadig svigtende seertal lukkede serien.
Netflix gør for tiden meget ud af at overtage serier, der ikke kan klare mosten på de traditionelle tvkanaler. For eksempel bliver komedien Arrested Development genoplivet på Netflix, og det er også sandsynligt, at den kortlivede The River gør det samme. Netflix takkede dog nej til overtage dinosaur-serien Terra Nova.