Efter 6 sæsoner får komedieserien Community endelig sin film

Six seasons and a movie blev hurtigt en stående joke i de tidlige sæsoner af komedieserien Community, der debuterede i 2009. Og nu går profetien så endelig i opfyldelse.

Efter 6 sæsoner får komedieserien Community endelig sin film
Community får nu sin film! (C)NBC Peacock

Six seasons and a movie blev hurtigt en stående joke i de tidlige sæsoner af komedieserien Community, der debuterede i 2009.

Men nu går profetien i opfyldelse.

For nu er det afgjort, at der kommer en Community film, som lander på den amerikanske streamingtjeneste Peacock, når den engang er færdig.

Community levede et lidt omtumlet liv. Først eksploderede forholdet mellem skaber Dan Harmon og skuespiller Chevy Chase på morsomste vis, og Chase faldt ud af serien.

Så blev Harmon fyret fra sin egen serie, efter seerne flygtede. Og efter den femte sæson solgte NBC så serien til Yahoos nystartede (og nærmest omgående aflivede) streamingtjeneste Yahoo Screen, hvor Community var i én sæson, inden den lukkede for alvor.

Men det blev altså til seks sæsoner. Og nu en movie, der efter en budrunde landede hjemme hos NBC, på deres Peacock-tjeneste. Samtidig vil Peacock købe rettighederne til at vise de flere end 100 afsnit af Community på Peacock.

Næsten hele klassen er tilbage i Community-filmen

Der bliver næsten tale om et komplet gensyn, når Community skal lave den afsluttende film. For stort set hele klassen fra Greendale Community College har sagt ja til at vende tilbage, selvom flere af skuespillerne har bygget flotte karrierer siden Community lukkede.

Det betyder, at skaber Dan Harmon er tilbage i førersædet og Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash og Ken Jeong alle spiller med.

Det bliver dog ikke til gensyn med Chevy Chase - naturligt nok - og så er hverken Yvette Nicole Brown eller Donald Glover, der begge forlod Community i sæson fem, at finde på rollelisten. Glover forlod serien for at lave musik og skabe kritiker-hittet Atlanta.

Herhjemme kan du se alle seks sæsoner af Community på Netflix, men der er endnu ikke nogen melding om filmen også lander der, når den kommer ud.