Endnu en lukningstruet serie på vej til Netflix

I forrige uge kunne du her på tvserie.dk læse, at den droppede Fox serie Terra Nova muligvis er på vej imod en fortsættelse på streaming giganten Netflix.
Den handel er endnu ikke officielt afsluttet, men allerede nu går der rygter om, at Netflix også ønsker at overtage en anden af de nye serier, der ikke formåede at skabe et tilstrækkeligt stærkt seergrundlag til at overbevise om, at den skulle have endnu en sæson.
Ifølge Deadline.com ligger Netflix nemlig i forhandlinger med ABC om at overtage serien The River. Endnu har ABC dog ikke engang meldt ud, at de ikke laver endnu en sæson af serien, men på baggrund af jævnt sløje seertal vurderer amerikanske medier det som overvejende sandsynligt, at ABC trækker stikket på The River.
Kilder siger til Deadline.com, at de indledende samtaler allerede har fundet sted som en del af et større samarbejde mellem ABC og Netflix, men at der ikke foreligger nogen form for aftale endnu.
Umiddelbart giver det jo også ganske god mening for ABC, hvis eget produktionsselskab laver The River, at fortsætte serien på Netflix, så de i et eller andet omfang fortsat kan tjene penge på serien, også selv om de ikke selv skal sende den.
Er du Paranormal Activity, Blair Witch Project og den type horror og mystery serier, vil du formentlig også synes godt om The River. Der er i hvert fald grundlag for en solid forskrækkelse i ny og næ. Se bare en trailer for serien her: