Terra Nova fortsætter måske på Netflix

I mandags sagde Fox definitivt nej tak til en sæson mere af af den Steven Spielberg-producerede dramaserie Terra Nova.
Men allerede nu kan seriens mange fans se lys i horisonten. I hvert fald skriver Deadline.com, at Netflix overvejer at overtage den dyrt producerede serie.

Terra Nova sæson 2 på Netflix?

Online streaming giganten Netflix har allerede nuppet en af Fox’s aflagte serier i form af den Emmy-vindende komedieserie Arrested Development, der efter syv års pause til næste år vender tilbage til skærmen.
I første omgang med en ny sæson, Arrested Development sæson 4, bestående af ti nye afsnit, og senere hen i form af en spillefilm.
Nu spekulerer amerikanske medier i, om den næste aflagte serie, der går fra Fox til Netflix er den stort anlagte og dyrt producerede Terra Nova, der angiveligt har et imponerende budget på 20 millioner kroner pr. afsnit.

Intet nyt om Terra Nova sæson 2 endnu

Endnu er der dog ikke indledt reelle forhandlinger, men de første møder om en eventuel Terra Nova sæson 2 vist på Netflix, har ifølge Deadline.com allerede fundet sted.
20th Century Fox var da også hurtige til at melde ud, at man efter Fox’s nej tak ville gå på jagt efter et andet netværk, der ville vise endnu en sæson af Terra Nova.
Terra Nova, der har Stephen Lang og Jason O’Mara i hovedrollerne, holdt fornuftige seertal igennem den første sæson og er allerede solgt til en række især europæiske lande, hvorfor 20th Century Fox, der producerer serien, formentlig vil gå langt for at holde liv i den.

Første sæson af Terra Nova var dyr

Der er brugt rigtig mange penge på at bygge de næste 300 forskellige set og kulisser op, så de ligner vores klode for 85 millioner år siden. Og så er det næppe heller helt billigt at præstere så flotte computere-genererede effekter, som Terra Nova trods alt gjorde i sin første og hidtil eneste sæson.
Så der skal med andre ord mange penge på bordet, før 20th Century Fox laver en hel sæson mere.
Men måske Arrested Development får følgeskab på turen fra Fox til Netflix. Der er i hvert fald håb endnu.