Her er de bedste nye serier, der får premiere i 2015

Flere af de helt store serier vender tilbage med nye sæsoner i 2015, men det nye år byder også på en masse spændende serie-premierer, som du kan kaste dig over.
Her får du en liste over de serier, der på nuværende tidspunkt ser ud til at blive de mest interessante bekendskaber i første halvdel af det nye år.

Togetherness (HBO)

Premiere: 11. januar
En ny komedieserie på HBO, der handler om et dysfunktionelt par i Los Angeles, hvis verden bliver vendt på hovedet da et andet par flytter ind sammen med dem i deres hus. Amanda Peet og Mark Duplass (The Mindy Project) spiller hovedrollerne.
Læs mere om Togetherness hos HBO.

12 Monkeys (Syfy)

Premiere: 16. januar
Den amerikanske Sci-fi kanal Syfy har støvet manuskriptet til Bruce Willis/Brad Pitt-filmen 12 Monkeys af, og omsat det til en ny tvserie. Den tidsrejsende hovedperson Cole rejser tilbage i tiden for at stoppe den dødelige pest, der næsten udsletter jordens befolkning.

Bloodline (Netflix)

Premiere: Marts (Endelig dato ikke offentliggjort)
Bloodline ligner allerede en af 2015 must see tv-serier. Det er folkene bag det skarpe drama Damages, der står bag og Kyle Chandler fra Friday Night Lights har hovedrollen. Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises),Sam Shepard (The Right Stuff) og Linda Cardellini (Mad Men, Freaks and Geeks) pryder også rollelisten, i en serie der handler om en gruppe tæt forbundne voksne søskende, hvis hemmeligheder kommer frem da familiens sorte får vender hjem.

Backstrom (Fox)

Premiere: 22. Januar
Rainn Wilson, der spillede Dwight Schrute i The Office, spiller den gale og geniale detektiv Backstrom, der opklarer uopklarlige sager i den amerikanske by Portland. Backstrom er en blanding af krimi og komedie, den er baseret på en serie svenske krimier og det er Hart Hanson, der har opfundet Bones, som står bag Backstrom.
Læs mere om Backstrom.

Better Call Saul (AMC)

Premiere: 8. Februar (afsnit 2 får premiere 9. februar)
Den længe ventede prequel til Breaking Bad handler om advokaten Saul Goodman, og udspiller sig 6 år før han løber ind i Walter White og hele Breaking Bad-historien udspiller sig. Bob Odenkirk beholder rollen som Saul og flere af de kedte ansigter fra Breaking Bad er også med.
I klippet herunder møder Saul for eksempel Mike (Jonathans Banks), der også spiller en større rolle i Breaking Bad.

The Last Man on Earth (Fox)

Premiere: 1. Marts
I år 2022 er alle mennesker blevet udslettet fra jordens overflade, på nær én mand. Will Forte, bedst kendt fra Saturday Night Live, spiller Phil, der pludselig er alene i verden. Og hvad gør man så, når der ikke længere er andre at tage hensyn til og alle normer er kastet ud af vinduet? Det er præmissen i komedien The Last Man on Earth, hvor Phil på et tidspunkt begynder at savne menneskelig kontakt og starter jagten på andre overlevende.

Dig (Usa)

Premiere: 5. Marts
FBI-agenten Peter (Jason Isaacs) tager et job i den hellige by Jerusalem, hvor han skal efterforske mordet på en amerikansk statsborger. Mens han efterforsker mordet bliver han hvirvlet ind i et 2000 år gammel mysterie. Han optrevler en flere tusinde år gammel sammensværgelse, som truer med at ændre historiens gang, mens han skal navigere i forholdet til sin nye chef og kæreste, spillet af Anne Heche.