Forbrydelsen sæson 3: Nikolaj Lie Kaas ny stjerne

Det kom frem i medierne på grund af en lidt klodset fejl, men nu er det helt officielt:
Den succesfulde danske krimiserie Forbrydelsen får i næste sæson, seriens tredje, den danske stjerne Nikolaj Lie Kaas med på rollelisten.
De bekræfter seriens producer Piv Bernth overfor bt.dk.
At Lie Kaas skal være med i Forbrydelsen kom til mediernes kendskab ved en fejl, da man offentligt søgte efter en stand-in til hans rolle på statist.dk. Den opsnappede medierne og nu har DR så valgt at bekræfte hans engagement i serien.
Der er endnu ikke kommet officielle oplysninger omkring plottet – eller resten af castet – for Forbrydelsens nye sæson, så det vides endnu heller ikke, hvilken rolle Lie Kaas kommer til at spille i serien. Uanset, så må det dog betegnes som lidt af et scoop at få ham med ombord.
Det er ikke kun i Danmark, vi er glade for Forbrydelsen. Serien har haft stor international succes og er blevet belønnet med flere fornemme priser, blandt andet den britiske Bafta-award der blev vundet for næsen af store seriesucceser som Glee og Mad Men.
Forbrydelsen er blevet vist i en række lande, herunder England og USA, ligesom den endog er lavet i en amerikansk version, der har navnet The Killing.
Nikolaj Lie Kaas, 38, har medvirket i en række af de mest populære danske film i de seneste snart 15 år. Lige nu er han den måske mest omtalte danske skuespiller på grunden af sin nyeste film, den længe ventede Dirch, hvor han spiller hovedrollen som ikonet Dirch Passer. Filmen får premiere på næste fredag den 25. august.
Forbrydelsen sæson 3, som Danmarks Radio har sagt bliver den sidste, får som i de to første to Sofie Gråbøl i hovedrollen som den islænder-sweater-bærende vicekriminalkommissær Sarah Lund.
Optagelserne er allerede påbegyndt, men du kommer alligevel til at vente i et års tid endnu, før de rammer tv-skærmen. Sæson 3 vises nemlig først i efteråret 2012.
Foto (c): seoghoer.dk