Forhistorien til Ondskabens Øjne på vej som ny serie

I 1991 kom en af historiens mest sete og vel nok også bedste gyserfilm, Ondskabens Øjne, i biograferne. Siden kom der flere film om den kannibalistiske hovedperson Hannibal Lecter, der fortalte om tiden efter hændelserne i den originale film. Men nu kommer forhistorien også – bare på tv.
På engelsk hed gyserfilmen Silence Of The Lambs, og den havde Anthony Hopkins i hovedrollen som seriemorderen Doktor Hannibal Lecter og Jodie Foster i rollen som FBI agenten Clarise, der jager ham. Det skriver TV Guide.
Og netop Clarise er navnet på den nye serie, der skal handle om den unge politikvinde, efter hendes eksamen på FBI akademiet. Det er tvkanalen Lifetime, der udvikler historien om hvad Clarise var igennem indtil hun altså møder legendariske Hannibal Lecter.
Men Lifetime er ikke alene om at forsøge sig med Hannibal Lecter på tv. I den kommende tv-sæson vil kanalen NBC også lancere en serie baseret på den samme bog, som Ondskabens Øjne er bygget på. Den serie hedder foreløbig Hannibal og får Hugh Dancy i hovedrollen som FBI agenten Will Graham – serien skal handle om agentens forhold til Hannibal Lecter.
Jodie Foster fik en Oscar-statuette for hendes præstation i rollen som Clarise i Ondskabens Øjne. Hun afslog at gentage rollen i opfølgeren ‘Hannibal’ fra 2001, hvor rollen blev spillet af Julianne Moore.