Glee-stjerne om exit: det er bestemt ikke min beslutning!

I går må have været en lidt speciel dag for Glee-stjernen Chris Colfer.
Gode nyheder i den ene hånd – knapt så gode nyheder i den anden. Emmy-nomineret – og skrevet ud af Glee.
Ikke desto mindre er Colfer forstående overfor den vanskelige beslutning, som forfatterne og producerne på Glee har måtte træffe ved at skrive Lea Michele, Cory Monteith og altså Chris Colfer selv ud af det populære musical-show.
– Det er bestemt ikke min beslutning. Men jeg har fuld forståelse for, at det virker bedst for sammenhængen i showet, siger en alligevel lettere skuffet Chris Colfer til Tvline.com.
Selv om det er ham selv, det går ud over, så roser han alligevel forfatterne bag serien for deres ihærdige forsøg på at gøre serien så realistisk som overhovedet muligt.
– En af de ting, jeg elsker ved Glee – til trods for at karaktererne har det med at bryde ud i sang på skolens gange – er at det føles meget ægte for mig. Jeg synes altid, det har virket som et fuldstændig rigtigt high school-miljø. Og jeg tror, at ved at gøre sådan, at nogle af karaktererne dimitterer fra skolen, vil de fortsat være oprigtige overfor netop den følelse, siger Colfer.
Ingen spin-off – endnu
Ryan Murphy, der er medskaber af Glee, har tidligere udtalt, at det ikke nødvendigvis behøves at være endegyldigt farvel til de karakterer, der dimitterer fra McKinley High. Rygter om såkaldte spin-offs, hvor disse karakterer får deres egen serie, bliver ved med at dukke op – og der er ikke nogen, der gør noget for at skyde dem ned igen.
Heller ikke Chris Colfer, der tvært imod giver dem ny luft med et ret kryptisk svar på spørgsmålet om disse rygter.
– Som det er lige nu, så er det bare rygter. Jeg har ikke skrevet under med noget selskab eller nogen spin-off serie. Der er ikke noget, der er officielt endnu, siger Chris Colfer og puster dermed ny luft i rygtet.
Emmy-nomineret
Men det er ikke alt, der er skidt for den kun talentfulde skuespiller, der også snart springer ud som forfatter. I går blev han for andet år i træk nomineret til en Emmy for sin rolle som Kurt Hummel i Glee.
– Der var næsten mere pres på mig i år, fordi jeg var nomineret sidste år også. Sidste år sagde alle ‘Hvad? Det var da vildt!’ Så i år tror jeg, at der var mange mennesker, der forventede at jeg blev nomineret. Jeg var dog ikke selv en af dem, siger Chris Colfer, der samtidig er lidt trist over, at Lea Michele og Matthew Morrison ikke er blandt de nominerede.
– Vi arbejder alle sammen ekstremt hårdt på showet, og jeg ved hvor meget energi Matt og Lea lægger i arbejdet hver eneste dag, så jeg er skuffet over, at de ikke blev nomineret i år.