Lea Michele, Chris Colfer og Cory Monteith forlader Glee

De tre stjerner Lea Michele, Chris Colfer og Cory Monteith vender ikke tilbage til McKinley High efter sommerferien næste år.
Som du tidligere har kunnet læse her på tvserie.dk, så har skaberne af den ultra-populære serie Glee besluttet at lade en række af seriens faste skuespillere dimittere fra McKinley High efter næste ‘skoleår’.
Nu er der sat navn på foreløbig tre af de stjerner, der altså går ud af skolen til sommer. Det bekræfter en af seriens skabere, Ryan Murphy, overfor The Hollywood Reporter.
– Vi kunne også lade dem være med i serien i seks år, og så lade folk kritisere os, fordi showet så er urealistisk. Eller du kan være realistisk overfor livet og sige, at de helt tydeligt var førsteårs, da showet startede og derfor skal gå ud næste sommer, fortæller Ryan Murphy.
Murphy fortæller også, at det at forlade skolen og skulle planlægge sit liv bagefter, kommer til at spille en stor rolle i den kommende tredje sæson af Glee – og at de tre stjerner højst sandsynligt ikke bliver de eneste, der forlader skolen og musical-showet til næste sommer.
– Vi har aldrig rigtig gjort noget sådan lige efter bogen. Men vi traf beslutningen og jeg involverede Chris (Colfer, red.) og Lea (Michele, red.) og de syntes, det var en fornuftig idé. De stoler begge to på forfatterne og mig, og føler begge to, at det vil være fantastisk at forlade serien, mens de er helt på toppen, siger Ryan Murphy og fortæller videre, at det i den nye sæsons første afsnit den 20. september bliver endelig afsløret, hvem der mere skal forlade Fox-hittet.
Ryan Murphy siger, at han endnu ikke har drøftet planerne med Cory Monteith, men at Monteith godt er klar over, at hans karakter, Finn Hudson, var førsteårs, da serien begyndte.
Lidt af et slag for de mange trofaste Glee-fans, der dog ikke skal lade sig slå helt ud. Ryan Murphy har nemlig i et interview med Tvline.com tidligere på året nævnt, at der muligvis kommer spin-off serier med en eller flere af de mest populære karakterer, der bliver skrevet ud af Glee.
Indtil videre koncentrerer holdet bag serien sig dog primært om de ti afsnit, der udgør seriens tredje sæson. Der er amerikansk premiere den 20. september.