Han Duo podcast - Film, spil og masser af nørderi

BONUS: Interesseret i at se hvilke karakterer Han Duo har givet de mange titler de anmelder? Find listen over Han Duos karakterer lige her.

Hvor god er den seneste aftapning af PS4 spillet Uncharted? Har J.J. Abrams jokket i bantha puddu, da han instruerede Star Wars filmen The Force Awakens? Og hvilken er egentlig den bedste horrorfilm nogensinde? Alt det, og meget, meget mere kan du få svar på i den danske Han Duo Podcast.

Han Duo Podcast er to nørder med meninger

Hvorfor hedder podcasten Han Duo, forresten? Det gør den fordi de to nørder bag mikrofonerne er tossede med Star Wars. Og der er jo kun én Han Solo, men hvis man kalder sig HanDuo, så er det vel ok, at man er to?

Og Han Duo er netop en duo. Den består af Jakob Ege Hinchely og Elias Eliot, der på hver sin måde er selvudråbte nørder. Både i forhold til Star Wars, som podcastens navn også antyder, men også ud i film, horror, computerspil, tv-serier og meget mere.

Jakob spiller musik på P6 Beat og har en fortid som spilanmelder på Troldspejlet. Elias er tidligere tv-speaker på DR2 og filmdistributør. Sammen bestyrer de mikrofonerne – og de låner dem af og til ud til interessante gæster.

Specielt gæsterne er et af højdepunkterne i Han Duo. Hvis du hører alle afsnit af Han Duo Podcast, kommer du til at høre fra så forskellige mennesker som amerikanske Bob Gale, Nolan North og en ny side af skuespilleren Nicholas Bro.

Bob Gale skrev og producerede de tre Tilbage Til Fremtiden-film. Nolan North lægger stemme til Nathan Drake i Uncharted-spillene. Og den danske skuespiller Nicholas Bro lukker dig ind i sin dybe interesse for Marvel-tegnserier. Alt sammen noget du ikke hører andre steder.

Han Duo Podcast præsenterer dig – med andre ord – for vigtige personer fra popkulturen, som du ellers aldrig hører fra. Eller i det mindst for en ny popkultur-side, af et menneske du godt ved hvem er.

Det er samtidig både ret simpelt og helt vildt stærkt.

Er Han Duo Podcast Danmarks bedste om popkultur?

Hvis du er interesseret i popkultur, og vil høre om det fra nørder med meninger, så er Han Duo Podcast lige noget for dig.

Jakob er altid den sure, som alligevel sjældent giver under tre stjerner til noget. Elias er den søde, der dog også sjældent giver mere end tre stjerner til noget. Men det er ikke så vigtigt med karakteren. Det er rejsen mod stjernerne, det handler om.

For de to hovedpersoner kommer ofte langt omkring i emnerne. Og heldigvis er der rigtig ofte både ny viden, og små grin at komme efter i hjørnerne af Han Duo Podcast.

Tre hurtige og en anbefaling

I hvert afsnit af Han Duo får du en top tre, et par anmeldelser af film, spil eller serier, en stak nyheder og en joke. Joken er ikke god, men det er resten heldigvis.
De to værters holdninger til moderne film og serier er ofte herligt befriet for politisk korrekthed. Hvert afsnit lukker med en anbefaling – der heldigvis ofte går til det mest blodige stykke kultur, som de to har talt om i afsnittet.

Typisk er et afsnit af Han Duo Podcast 90 minutter langt. Af og til får du det, som værterne selv modstræbende kalder en ‘minisode’. Det er Han Duo, bare kortere. Andre gange får du et afsnit på 4 timer og 17 minutter, om den originale Star Wars trilogi.

4 timer og 17 minutter, er det ikke meget længe? Jo det er det!

Er det så ikke også meget kedeligt? Nej, det er det fandeme ikke!

Hvem: Jakob Ege Hinchely og Elias Eliot
Hvad: Han Duo Podcast
Hvor: https://itunes.apple.com/dk/podcast/han-duo/id872060406
Hvorfor: Fordi det er den bedste dansksprogede podcast om popkultur (for nørder)