Her er den helt nye Daredevil-serie som kommer på Netflix

Det kan godt være Matt Murdoch er en blind advokat, men det stopper ham ikke fra selv at tage hul på at rydde op i antallet af banditter i kvarteret Hells Kitchen i New York. Han tager loven i sine egne hænder og i farten bliver han til superhelten Daredevil.

Det har Netflix og Marvel sammen lavet en tv-serie om, der får premiere på streamingtjenesten den 10 april.

Ny Daredevil trailer

Den første trailer for Daredevil er lige landet og den viser Charlie Cox i hovedrollen som Matt Murdoch. I traileren har Murdoch dog endnu ikke fået sin karakteristiske røde dragt på, men det er fordi serien i første sæson fortæller oprindelseshistorien om Daredevil.

Vi får med andre ord hele fortællingen om hvordan og hvorfor Matt Murdoch flytter hjem til sit gamle kvarter og begynder at rydde op. Og den historie begynder med et hjemmelavet, sort kostume.

D’Onofrio som superskurk i Daredevil

Traileren giver også et kort glimt af superskurken Wilson Fisk, også kendt som Kingpin. Men selvom glimtet er kort, vil Kingpin fylde meget i den første sæson af Daredevil. Vincent D’Onofrio spiller Kingpin, Rosario Dawson spiller sygeplejersken Claire, der hjælper Matt Murdoch, som bliver spiller af Boardwalk Empires Charlie Cox.

Desuden er Deborah Ann Woll, fra True Blood, og Elden Henson fra de to første Hunger Games film på rollelisten. Traditionen tro bliver der nok også plads til et glimt af Marvels Stan Lee.

Netflix har lavet 13 afsnit af Daredevil og de bliver alle sammen tilgængelige på samme tid på premieredagen. Netflix og Marvel samarbejder om i alt 4 nye serier, hvoraf Daredevil er den første.