Jon Snow klar til at vende tilbage i Game of Thrones fortsættelse

HBO er allerede i gang med at optage prequel-serien House of the Dragon, og nu lyder det som om, der også er basis for en Jon Snow spin-off serie.

Jon Snow klar til at vende tilbage i Game of Thrones fortsættelse
Kit Harrington som Jon Snow (c) HBO

HBO arbejder på en Game of Thromes spin-off, der har Jon Snow i hovedrollen og Kit Harrington på plads til at vende tilbage til rollen. Det skriver The Hollywood Reporter.

Det er mere end tre år siden HBOs Game of Thrones sluttede efter otte succesfulde år på tv-tronen. Siden har vi intet hørt fra drage-universet, men nu har HBO tilsyneladende tændt op under flere projekter, der udspringer fra George R. R. Martins Westeros.

HBO er allerede i gang med at optage prequel-serien House of the Dragon, og nu lyder det som om, der også er basis for en Jon Snow spin-off serie.

Alt du skal vide om Game of Thrones House of the Dragon
Game of Thrones universet bliver udvidet med en ny serie: House of The Dragon får premiere i Danmark den 21. august på HBO Max. Her er alt hvad du skal vide.

The Hollywood Reporter skriver, at HBO arbejder aktivt på en serie om hvad, der skete med Jon Snow efter hændelserne i Game of Thrones. Det vil i så fald være den første serie der foregår efter de otte sæsoner, vi allerede har set, og kunne potentielt åbne døren for et gensyn med flere karakterer fra Game of Thrones.

I slutningen af sæson otte stod det klart, at den familieløse Jon Snow i virkeligheden hed Aegon Targaryen og at han muligvis var den retmæssige arving til jerntronen. Hverken HBO eller Kit Harrington, der to gange var nomineret til en Emmy-pris for rollen som Jon Snow, har ønsket at kommentere rygterne om serien.

Den eneste bekræftede nye Game of Thrones-relaterede serie, er prequel-serien House of the Dragon, som lander på HBO den 21. august.

Ud over den potentielle serie om Jon Snow, skulle HBO, ifølge The Hollywood Reporter, desuden arbejde på tre andre serier: 10,000 Ships (også kendt som Nymeria), 9 Voyages (også kendt som The Sea Snake) og Dunk and Egg, ligesom der skulle være gang i tre animerede serier i Game of Thrones-universet.