Justin Bieber er stor fan af Family Guy

Det canadiske pop-fænomen Justin Bieber, er vild med den animerede komedieserie Family guy. Det beviste han for nylig, da han gik en tur med sin nye halskæde.
Justin Biebers kæreste eje, den nye halskæde, afbilleder i hvert fald en af Family Guy-seriens karakterer, Stewie Griffin, og den har ikke være bilig at få fingrene i. Hvis man skal tro tmz.com har det kostet Justin Bieber 25.000 dollars at få lavet kæden – det svarer til næsten 130.000 danske kroner.
Bieber har selv været med til at designe halskæden, der har over 12 karat rubiner og diamanter, og er ellers lavet med 14 karat guld.
Justin Bieber var for nylig med i et afsnit af kriminalserien CSI, hvorefter en af seriens hovedpersoner fortalte en radiostation, at hun faktisk synes Biber var lidt af en møgunge. Det er ikke sikkert Bieber selv har nogen stor tvkarriere på vej.

Men mon ikke Seth MacFarlane og resten af holdet bag Family Guy synes Justin Bieber er ret cool, når han smider knap 130.000 kroner for en halskæde med et motiv fra serien? Det kan være han kan få en gæsterolle i serien når den vender tilbage med den tiende sæson til efteråret.
– I ni sæsoner er vores seere blevet udfordret, overrasket, glade og til tider herligt forstyrrede af Seth MacFarlanes krøllede hjerne – og de bliver ved med at komme tilbage efter mere, siger Kevin Reilly fra tvstationen Fox, om hvorfor Family Guy har fået endnu en sæson.