Kelsey Grammer vender tilbage på 30 Rock

Frasier-stjernen Kelsey Grammer, der lige nu har pæn succes med sin nye serie Boss (læs meget mere om Boss her), vender i den kommende 30 Rock sæson 6 tilbage til 30 Rockefeller Plaza og den groteske samling mennesker, der til sammen producerer TGS With Tracy Jordan-showet.
Grammer skal endnu engang spille sig selv i det populære NBC show, når det til vinter vender tilbage efter Tina Fey’s barselsorlov. Det skriver Tvguide.com.
Sammen med Jenna (Jane Krakowski) og Kenneth (Jack McBrayer) skal Kelsey Grammer – der dermed genforener ‘Best Friends Gang’ som de tre døbte sig selv i sæson 5 – endnu engang orkestrere et storslået fupnummer, hvor de forsøger at tage røven på de andre.
– Denne gang er det bare i meget større skala, siger Kelsey Grammer til Tvguide.com.
– Det bliver også første gang i min karriere, at jeg skal hive bukserne af en anden mand, afslører Grammer. Ofret er producer på TGS, Pete (Scott Adsit).
30 Rock arbejder også på et timelangt afsnit til den nye sæson. Et afsnit, der blandt andet indeholder et flashback til en 6-årig Jenna, der til et talentshow mimer til Marvin Gaye’ssang Let’s Get It On.
Forkert på så mange måder – præcis som Tina Fey og resten af holdet bag 30 Rock er så forbandet gode til.