Starz forlænger ny Kelsey Grammer serie allerede inden premieren

Den første sæson får først amerikansk premiere om en fire uger, men ikke desto mindre har Starz allerede besluttet sig for at forlænge den nye Kelsey Grammer serie Boss med endnu en sæson. Det skriver Tvline.com.
Lidt af en tillidserklæring til den tidligere Frasier-stjerne Kelsey Grammer, der spiller hovedrollen i Boss.
Grammer spiller Tom Kane, der er borgmester i Chicago. Kane er en hensynsløs og dyster person, der skjuler en mørk hemmelighed. En hemmelighed, der er en potentiel bombe under hans politiske karriere. Kane lider nemlig af en sjælden psykisk sygdom, som kun han selv og hans læge kender til.
Kelsey Grammer har tidligere i et større interview fortalt, hvorfor han følte det som det helt rigtige skridt at forlade komedieserierne, hvor han har boltret sig siden karakteren Frasier Crane fik sit gennembrud i tvserien Sams Bar tilbage i 1980’erne. En beslutning du kan læse meget mere om her.
Overfor Kelsey Grammer spiller den danske skuespillerinde Connie Nielsen, der som hans kone Meredith har en stor og vigtig rolle i Boss. Udadtil har de to et perfekt ægteskab, men under overfladen lurer katastrofen, da sandheden er, at de to knapt er på talefod, så snart de er udenfor mediernes søgelys.
Boss er instrueret af Hollywood instruktøren Gus Van Sant, der blandt andet har stået bag kameraet på store produktioner som Milk med Sean Penn og Finding Forrester med Sean Connery i hovedrollerne.
Boss får premiere på Starz den 21. oktober, men kan altså allerede nu se frem til at køre i minimum to sæsoner.