Lost-stjerne genforenes med J.J. Abrams i Revolution

· 1 min læsning

Lost-stjernen Elizabeth Mitchell, 42, bliver nu genforenet med seriens skaber J.J. Abrams i sidstnævntes nyeste serie, NBCs post-apokalyptiske dramaserie Revolution.
Elizabeth Mitchell, der i Lost spillede Juliet Burke, skal i Revolution spille en af hovedpersonernes mor, som i en række flashbacks er med til at skabe den store sammenhæng i serien. Det skriver Tvline.com.
Sammen med forfatteren Eric Kripke (Supernatural) har J.J. Abrams skabt serien Revolution, der foregår i en fremtidsverden, hvor vores verden på mystisk vis mister al strøm og menneskene må lære at klare sig uden.
Revolution begynder 15 år efter ulykken, og vi følger en lille gruppe overlevere, der er på flugt fra en militant gruppe, der arbejder benhårdt på at få strømmen tilbage til kloden. Dog af alle de forkerte årsager.
Der er fine navne på rollelisten, blandt andet Billy Burke (Twilight), Giancarlo Esposito (Breaking Bad) og Tim Guinee (Iron Man). Revolution får amerikansk premiere den 17. september.
Du kan læse mere om serien og se den første trailer for Revolution lige her:

Lignende artikler

Store stjerner siger ja til Fleischman Is In Trouble

Christian Slater og Josh Radnor, der spillede Ted i How I Met Your Mother siger ja tak til roller i stjernebesat miniserie.

· 1 min læsning
Netflix laver Game of Thrones Samurai-kopi
· 1 min læsning