NCIS sæson 9: er hun Duckys nye kæreste?

For 30 år siden bekæmpede hun alverdens kriminelle som en del af de hårdtslående Charlie’s Angels.
Nu vender Cheryl Ladd tilbage til skærmen – dog ikke som en del af ABCs genindspilning af den legendariske serie Charlie’s Angels, der også er kommet i indtil flere filmversioner.
Cheryl Ladd har derimod fået en rolle i den nye sæson af NCIS, hvor hun skal spille en kvinde, der har et kærlighedsforhold med Dr. Donald ‘Ducky’ Mallard, der spilles af David McCallum.
Der er i det hele taget masser af romantik i vente i den kommende sæson af NCIS. Måske også en lille agent-flirt?
Ledende producer bag NCIS, Gary Glasberg, er henrykt over, at de har fået Ladd med på holdet i den nye sæson.
– Hun er en fornøjelse at arbejde sammen med og er simpelthen alt, hvad vi havde håbet på som Duckys nye kærlighed. Hun tillægger en lang række dimensioner til en rigtig sjov rolle, siger Glasberg til Entertainment Weekly.
Kuriøst nok er Cheryl Ladd, der også har haft roller i både CSI Miami og Las Vegas, faktisk tæt på at lande en mindre rolle i ABCs nyindspilning af den populære 1970’er-serie Charlie’s Angels. I sidste måned lovede seriens producere nemlig, at de ville gøre alt hvad de kunne for at finde små roller til seriens oprindelige stjerner som Ladd og Jaclyn Smith – simpelthen for at ære den gamle udgaves skuespillere. Endnu er intet dog officielt.
NCIS sæson 9 får amerikansk premiere allerede på tirsdag den 20. september, men Cheryl Ladd får først sin NCIS-debut i oktober måned.