Netflix afslører House Of Cards sæson 2 premieredato

Netflix er på trapperne med House of Cards sæson 2, og nu er premieredatoen lagt fast. Det sker den 14. februar 2014.
Kevin Spacey vender tilbage i hovedrollen som politikeren Francis Underwood. Teaser-traileren, som Netflix har præsenteret, fortæller ikke alverden om den nye sæson, men Robin Wright er tilsyneladende også med i House of Cards sæson 2, som Underwoods kone Claire.

Alle afsnit af House of Cards sæson 2 samtidig

Netflix har for vane at frigive alle afsnit i nye sæsoner så det er muligt at se dem alle på én gang. Sådan var det med første sæson og sådan er det også med House of Cards sæson 2.
Første sæson af House of Cards havde flere verdenskendte instruktører bag kameraet, og det byder sæson 2 også på. For eksempel har Jodie Foster stået for instruktionen af et af de nye afsnit. David Fincher (Fight Club, The Social Network) stod bag de to første afsnit af serien, men han vender ikke tilbage i sæson 2.
Det gør skuespillerne Kata Mara og Michel Kelly heldigvis, så der vil være andre velkendte ansigter end Kevin Spaceys når seriens nye sæson debuterer den 14. februar.

Bliver sæson 2 af House of Cards den sidste?

Der er allerede nu snak om en eventuel tredje sæson af serien, men den er endnu ikke faldet på plads. Netflix er meget interesserede i, at Spacey og alle vennerne skal lave flere afsnit af serien, der har skaffet Emmy priser og masser af nye, betalende brugere på Netflix.
I den kommende House of Cards sæson 2 fortsætter Francis og Claire med at søge mere magt i Washington, mens truslerne vokser på alle sider. De trusler skal overvindes koste hvad det vil, hvis de skal nå målet om at blive Amerikas mest magtfulde.