Ny Kiefer Sutherland-serie får premiere i 100 lande

Hos Fox kan de for alvor tillade sig at bruge ordet verdenspremiere.
I hvert fald når talen falder på deres kommende store tvserie satsning, den nye dramaserie Touch, der får 24 Timer stjernen Kiefer Sutherland i hovedrollen.
Touch får nemlig premiere i mere end 100 lande nogenlunde samtidig, når den første episode den 19. marts ruller over alverdens tvskærme. Det sker takket være et omfattende distributions-, marketing- og sponsorsamarbejde mellem Twentieth Century Fox Television Distribution, Fox Broadcasting Co., FOX One, 20th Television og Fox International Channels, skriver The Hollywood Reporter.
Det er ikke tilfældigt, at det netop bliver den 19. marts, at Touch får premiere, datoen spiller nemlig en større rolle i pilotafsnittet. Serien, der er skabt af manden bag Heroes, Tim Kring, handler om den tidligere journalist, enkemanden Martin (spillet af Sutherland), hvis kone blev dræbt i angrebene på USA den 11. september 2001. Martin er derfor enlig forsørger for sin følelsesmæssigt udfordrede søn, Jake (Dave Mazouz), der både er stum og kæmper med autisme.
En dag bliver begge deres verdener vendt fuldstændig på hovedet, da Martin opdager, at Jake har en ganske overnaturlig evne til at se skjulte mønstre, der fletter alle mennesker på planeten sammen – på den ene eller den anden måde.
Det bliver derfor Martins opgave at sætte brudstykkerne sammen og hjælpe disse mennesker med at finde hinanden.
Touch er Kiefer Sutherlands første tvserie-job siden den ekstremt succesfulde 24 Timer (også på Fox), hvor han frem til 2010 fik hele otte sæsoner i rollen som den terror-bekæmpende FBI agent Jack Bauer. 24 Timer vender i øvrigt tilbage i 2013, mere om det her.
Der er indtil videre planlagt 13 episoder af Touch, der udover Kiefer Sutherland blandt andet også har Danny Glover (Dødbringende Våben) på rollelisten.