Officielt: Aaron Sorkins nye serie bliver virkelighed

I løbet af de seneste måneder har flere skuespillere sagt ja til at være med i et prøveafsnit af Aaron Sorkins nye tvserie, More As This Story Develops. Men nu annoncerer tvkanalen HBO, at man har planer om at producere en sæson af serien – formodentlig med omkring 10 afsnit.
The Social Network skribenten har allerede udtalt, at More As This Story Develops vil ligne hans tidligere tvprojekter, The West Wing, Studio 60, Sports Night på den måde, at karaktererne kommer til at vinde lige så meget som de taber.
– Med andre ord, bliver det ikke en fantasi, siger Sorkin og forklarer:
– Karaktererne vil prøve at gøre gode ting i en sammenhæng hvor det er meget svært, når der er kommercielle hensyn, politiske hensyn og corporate hensyn der skal tages.
More As This Story Develops handler om folkene på en amerikansk 24 timers nyheds tvkanal. Skal man tro Deadline.com får serien dog en ny titel inden der bliver en hel serie ud af anstrengelserne. Det er heller ikke helt på plads præcis hvor mange afsnit der kommer i første omgang.
Jeff Daniels, Emily Mortimer, Sam Waterston, Dev Patel, Olivia Munn og Alison Pill har allerede sagt ja til at være en del af nyhedsholdet i serien.

Anmeldelse af The West Wing: Får Borgen til at blegne
Aaron Sorkins politiske drama om livet i det Hvide Hus er magisk medlevende, ofte dramatisk og vildt underholdende i The West Wing ->